Galen helg

Har inte hunnit uppdatera på hela helgen tyvärr. Fick ångest när jag gick in och kollade statistiken under helgen. Men nu ska ni få er en update!

Hela helgen har varit fartfylld och riktigt rolig. I fredags hängde Jesper med mig till Skövde för att kolla in hur jag lever där, och självklart festa. Anton fyllde 17 bast så vi firade honom med några kalla och mat som han bjöd på.
Senare på kvällen drog vi till Mariestad och festa. Fråga mig inte varför egentligen. Det var ju inte precis någon höjdare men jag, Jesper och Axel lyckades ändå ha riktigt kul under hemfärden.

Lördagen spenderades i Göteborg på en riktigt fet lokalfest vid Radiotorget. Festen spårade dock ur ganska tidigt vilket som var ganska tråkigt. När vi väl skulle hem i lördags så missade vi bussen från Stenungsund. Så det fick bli taxi hela vägen till Skärhamn.

Nu på fredag får jag paket hemskickat till mig. Lääängtarrrrr!

PEYS!

Lokalfest3

Lokalfest2
Bilder från lokalfesten i lördags.


Popcorn och choklad

Somnade redan vid 6 tiden idag efter skolan. Sjukt va seg i kroppen jag har varit de senaste dagarna. Nu ska jag trycka i mig en påse popcorn med choklad. Helt sjukt gott. ;g

Jag är riktigt sugen på helg nu med. Anton fyller 17 och sen händer det annat roligt.
Nu ska jag dejta kudden! Peace.

Pluggar...

Sitter vid skrivbordet och pluggar. Skulle verkligen behöva en sovmorgon den här veckan :o
Ska tillaga något gott och äta också innan jag lägger mig. Är dödstrött!
Hela dagen har spenderats med Sebastian. Har nästan bara chillat och kollat på film hela dagen.
Men nu måste jag sova! Natti!

Äntligen hemma

Är äntligen hemma efter dagens äventyr. Och bilderna är dåliga cambilder men jag kan inte hitta min laddare till min systemkamera. Får försöka fixa det i veckan.
Dagens investeringar här under.

Dagens shopping 1 a Skor från Sneaky Steve

Dagens shopping 2skjorta från Ralph lauren.Dagens shopping 3Piké och rugby tröja från Ralph lauren.Dagens shopping 4Chinos från MorrisDagens shopping 5Tröja från Ralph lauren.

Nu ska jag koka ihop lite pasta och sen steka ett paket bacon till kvällsmat. Sedan flyger jag i sängen direkt.

Peace!

Göteborg nästa

Sitter just nu i skolan med lite folk från klassen. Drar mig nu vidare med bussen till Göteborg för att shoppa och förmodligen ta en fika.

Glöm inte och kolla bloggen ikväll! ;)


Godmorgon Sverige!

Efter att ha legat och snoozat i ungefär 1,5 timme så är jag äntligen uppe. Ställer 4 alarm på morgonen för att jag ska vakna. Sista alarmet är ju såklart Lady Gaga:s låt Alejandro som får en och flyga upp ur sängen när man nästan spränger högtalarna. Det har blivit lite så att bara för jag har hennes låt som väckarklocka på morgonen så blir jag irriterad så fort jag hör hennes musik. haha. Mitt morgonhumör idag är dock på topp!

Ska in med bussen till Göteborg idag också för att hämta lite nya kläder. Me like :)

Nu ska jag äta upp mina mackor och dricka upp juicen, sedan drar jag vidare till skolan.

Hoppas ni har en lika go morgon som mig. Peace

Alla blå bär är blå bär, även blåbär, men det är bara blåbär som är blåbär.

Satt här i min ensamhet och läste igenom alla inlägg här på bloggen. Ska faktiskt säga att jag har haft pinsamt mycket särskrivning och andra fel i mina inlägg. Måste bara säga att det är stressen emellanåt som gör att man failar. När man ska uppdatera på några minuter för att man har bråttom till bussen eller något liknande så hinner man helt enkelt inte läsa igenom inläggen. Men jag tror ju ändå att 100% fattar precis vad jag skriver även om jag skriver faktist istället för faktiskt i ett inlägg.

Bjuder även på en bild från i våras. Det är sjukt vad jag saknar sommaren!

Tudilue!

Våren


Roomservice!

Hade en galen och underbar går kväll med Alex och Sterner. På bussen till festen träffade vi också på Anton och Axel vilket som inte var någon skräll. Jag tror inte att jag och Alex kan ha tråkigt när vi festar. Alltid sjuka saker som händer.

Imorses så gick jag upp vid 11 för att jag och pappa skulle vidare till IKEA. Riktigt kul och handla möbler osv. (Så länge det blir snyggt) Men jag är riktigt nöjd med den som vi köpte idag. Fast man pallar inte speciellt länge inne på IKEA alltså. Grymt mycket folk och ändå var det en söndag. Jaja, nu har jag och pappa skruvat upp allt och jag har bara några saker kvar och fixa. Sen ska ni få en bild!

Det sista jag gör nu ikväll är att plugga till maskinprovet imorgon.

Godnatt!

rum

Taskig cambild men det får duga!

Party party!

Nu ska jag sätta mig på bussen hem till pappa ute i skogen. Ska dit och hämta lite kläder och annat nödvändigt som kan behövas nere i Skärhamn.

Kvällen kommen spenderas med Alex. Jag är riktigt sugen på fest faktist. Så ska bli nice!

Peace

Chill fredag

Kom nyss hem från ishallen. Nu ska jag sjunka ner i soffan och checka tv ett bra tag. GÖTT!

aaa


Ishallen nästa

Sitter just nu och kastar i mig en smoothie. Ska alldeles strax iväg och kolla hockey. Resten utav tar jag som den kommer.
Peys!
a

Årets mest pinsamma ögonblick

Sitter just nu på tåget hem till Skövde och tror jag gjorde bland det pinsammaste jag varit med om på riktigt, riktigt länge. Jag går in på tåget, tar första bästa sittplats. Sätter mig på första bästa plats. Där sitter det en man som var runt 30 bast, finklädd som bara den. Jag reser mig och ber han flytta ut för att jag skulle ta min dator som låg någon meter ifrån. När jag sätter mig igen och ska ställa upp datorn på bordet, så ”fäller jag upp” bordet. Ja, ni vet ju ungefär hur det srer ut på ett tåg antar jag. Impulsivt så fäller jag bara ner bordet. Och missar helt att hans kaffe står där. Ni tror inte att jag lyckas välta hela kaffekoppen över han eller? Så sjukt pinsamt. Tåget var verkligen helt fullt också. Men som tur var sa han att han skulle hem direkt. Självklart var det ju en Armani kostym också. Ingen dålig ångest jag har nu alltså! Erbjöd han allting, hämta papper, ge han pengar. Men det var lugnt sa han. Dock inte lika kul när man ser halva vagnen sitta och stirra rätt på mig. Haha

 Inte nog med det, så var det den skönaste konduktören jag träffat någonsin! Varje gång han stiger in i vagnarna så hojtar han: hallå ellleeerrrr!? Och en hel del andra uttryck. Störtskön verkligen.

 Ganska fartfylld tågresa måste jag säga. Och ändå har jag bara suttit här i 20 min.

Vad mer ska hända!?


Extreme room makeover

På tiden att jag och pappa ska fixa nya möbler till mitt rum här i Skärhamn på söndag. Ska bli grymt kul faktiskt.
Jag tog mig utmaningen och måla i paint. Som ni ser så ser det ganska skevt ut eftersom jag inte pallar sitta och pilla med det. För riktigt så risigt ser det inte ut nu. haha. Men man ser ju i alla fall :)

Det jag hatar mest och bo ensam är att det känns så opersonligt liksom. Så ska fixa till rummet med egna tavlor och hela köret nu. Wich me good luck!

Publicerar självklart resultatet nästa vecka :)


Squeeezer room makeover .moaha


Ny frisyr?

Vet inte varför igentligen. Men bara fick för mig att jag var tvungen att hitta på något nytt med håret.
Dock så vet jag inte riktigt vad för kul som skulle kunna gå att hitta på.
Någon som har lite tips!? :)

1. Raka bort det.
2. Färga det brunt ungefär som på bilden.
3. Klippa kortare "beckham" frisyr.
4. Som över men även färga det brunt.


Underbar helg

Har haft en grym helg med min kusin här nere i Malmö. Idag så skulle jag ju ha dragit mig hemmåt. Men jag missade självklart mitt tåg så nu måste jag vara i Malmö tills imorgon. Alltså ännu en skön kväll här!

Peace

Malmö nästa, Malmö nästa

Tjuhue på er!

Sitter just nu på tåget till Malmö och tiderna är ju knas som vanligt bland tågtrafiken enligt mig. Fast denna gången ska jag inte klaga för jag har haft en grym film och kolla på. Den måste jag faktist också tipsa er om. ”The book of Eli” var namnet på den.

Är ganska snart framme i Malmö där Calle kommer och möter mig. Sen har jag faktist inte en aning om vad som händer resten utav helgen. Men ska ta det som det kommer. 

Peaceeeeee!


Fixar och trixar på bloggen

Som ni kanske märker håller jag på att fixa om lite på bloggen. Kommer nog ändra lite grann emellanåt. Vill göra min blogg mer personlig så har lite till kvar att fixa. Efter ungefär 3 timmars fixande så orkar jag faktiskt inte mer. Man går ju loss när inte bloggdesignen funkar som man vill att det ska. haha.

Jag avslutar denna händelsefria dag med 2 rostade mackor med 2 skinkor på vardera.

Godnatt gott folk!


Rosary halsband

Ja, nu har tillräckligt många frågat vart jag köpt mitt halsband. Så jag skriver det här.
Det gick och köpa på Stayhard men dom verkar vara helt slut där. Men jag kan säga att det finns sjukt många mer modeller än denna. Just detta halsbandet är från Adrian Hammond. Googla runt lite och beställ ett på nätet eller kolla runt i smyckes affärer. Så hittar ni ett. Men kan också säga att just detta från Adrian Hammond har usel kvalité. Det höll inte ens en kväll för mig innan det låg som småplock på golvet.

Finns även vissa som gör egna Rosary halsband. Så kolla runt lite innan ni frågar!

Peys!


Malmö helgen ut

 

Underbart! Här sitter jag i handduk och ska uppdatera bloggen efter ett kokande varmt bad.
Inte helt fel och bada alltså. Har också fyllt på mitt kylskåp här i Skärhamn nu så att jag har mat.
Vilket jag inte hade i söndags eftersom jag inte orkade dra och handla. hehe.

Bokade också biljetter till Malmö på fredag från Göteborg. Ska verkligen bli grymt kul att åka och hälsa på min kusin i Malmö som jag aldrig har gjort. Får hoppas en en riktigt go helg. :)

Nu ska jag dra på ett avsnitt utav älskade South park och sedan somna.

Sov sött!


Hemma i Skärhamn

Då var det söndag, överlägset den tråkigaste dagen på hela veckan. Och imorgon är det skola så slut på allt det roliga :( Jag har verkligen vänt på mitt dygn totalt så jag vet inte hur jag ska kunna sova imorgon. haha

Jag vann tyvärr inte bowlingen i fredags heller. Utan den vann såklart John. Jag är värsta tävlings människan som verkligen hatar och förlora. Så det kändes som hela min dag var förstörd efter att John vann. Haha. Efter bowlingen så drog vi och festa. Vi kom rätt sent så de flesta hade dragit. Men vi hade kul ändå.

Och sen vill jag säga förlåt för att jag inte la upp några bilder här ifrån i fredags men jag har verkligen inte orkat. Men jag ska fixa det. Någon gång.....

Sen till sist så bjuder jag på en film från Trollhättan då jag, Alex och Nevan var där och festade med Jessica och co. Eftersom inte dem kunde sova så passade ju dom självklart på att jävlas med mig då jag låg och sov. haha. Lägg märke till hur Alex tar bocken i slutet utav filmen!


Olearys nästa

Blir en hyfsat lugnt fredagkväll som ska tillbringas med Emelie, Axel och John på Olearys. Blir nice med bowling, som jag ska vinna! Är inte speciellt bra på bowling alltså. Men jag känner verkligen att det är min dag idag. hähä. Och jag hoppas på att de andra också har räknat med och äta. Helt sjukt underbar mat på Olearys alltså.
Lägger in bilder från kvällen senare.

Men nu måste jag skynda mig iväg till bussen.
En bild på mig också innan jag drar.
Pusshej!

Jönköping

Gårdagen spenderades hemma hos Sofia med hennes brudar i Jönköping med Axel. Riktigt nice. Trots att det inte var så mycket till fest hade vi i alla fall kul :) Ikväll ska jag bara ta det väldigt lugnt och bara typ chilla vid datorn.

Och sen är det så sjukt surt att skolan börjar igen på måndag. Så sjukt gött med lov.

Nu ska jag ta och trycka i mig lite käk! MUMS

peace!

Soft dag

Har vänt på mitt dygn totalt nu. Vaknade klockan 8 på kvällen idag.
Men imorgon får vi hoppas på en bättre dag imorgon.
Peys!

Söndag kväll

Resten utav kvällen så fanns det verkligen inget roligt och värt att göra. Så drog med Axel och lanade. Imorgon ska jag och Alex dra på lokalfest i Göteborg! Det blir nice.

Peys

Maten från nyår



Hade inga bilder på maten från nyår. Men här är en som jag snodde utav Oliver.
Lax toppad med fetaost och knaperstekt bacon. Sen ungstekt potatis och någon slags romsås osv. Sen får vi inte glömma salladen!
Tycker vi lyckades sjukt bra, eller vad tycker ni? ;)

Söndag....

Känner verkligen att söndagar inte är min dag alltså.
Vaknade ganska sent idag och kände att jag var tvungen att göra något.
Drog ner till Pims. Där tog jag en fika med Axel, Nils, Tessan och Simon.
Nu sitter jag hemma och har inget planerat. Tråkigt!

UNDERBART NYÅR

Förlåt för dålig update nu under nyår. Men har verkligen haft fullt upp hela tiden med att fixa massa saker.

Men min nyår har varit riktigt, riktigt bra alltså.
Dagen började med att jag åkte ner till Resecentrum för att möta upp Sofia, Elina, Natali och Josefin som kom med tåget från Jönköping för att festa här i Skövde.
Vi drog oss med första bussen hem till mig och lämnade deras packning osv.
Vi gick sen vidare till Axel för att laga all mat. Hela gänget stod i 4 timmar bara för att fixa i ordning allting tills alla kom vid 7 tiden. Det var trots allt ca 5 kilo lax som skulle tillagas och 6 kg potatis som tjejerna fick skala. Haha.
När alla kom vid 7 så blev det skumpa och sen käkade vi på momangen.
Efter en sjukt god middag droppade det in fler folk med tiden. Riktigt trevligt.
Vid 3 tiden efter 12 slaget drog vi hem till mig några pers och chillade där. Kom inte i säng förrän klockan 9 på morgonen. Sen väcker Sofia mig halv 12 typ. Så har ju inte varit så jätte pigg idag. Sinnessjukt bakis alltså.  
Det har varit fullt upp så att säga. Här kommer lite bilder från sjukaste nyår på länge!

nyår
Jag och Sofia. Riktigt skev bild på mig. hähä
nyår
Oliver, Axel, Alex <3
nyår
Lilla Josefin!
nyår
Hejåhå!
nyår
Skål Anton!
nyår
SKÅL JOHN!
nyår
Alex Klonkarn Johansson

RSS 2.0