Slutspurten med uppsägning

I skrivandets stund sitter jag med en kopp te med ingefära och kanel på bordet framför mig. Jag har också tänt mig en brasa för att hålla mig varm. Jag har nämligen åkt på en smäll med förkylning, hosta, feber ont i leder osv. Har varit riktigt sjuk hela veckan men hoppas kunna vara tillbaka för den sista hela arbetsveckan innan jag drar mig hem till Sverige för att packa mina sista saker innan jag åker till USA.

Jag ska göra allt för att bli helt frisk tills jag sätter mig på flyget iaf. Är jag inte det så får jag helt enkelt lugna ner mig lite med hoppningen och brädan tills jag är helt åkerställd igen. Tvekar inte på att det finns annat att hitta på i San Francisco om jag inte skulle vara helt kry. Eller bara ligga och njuta utav att jag är precis där jag ska vara.

Igår tog jag även friheten att säga upp mig ifrån mitt jobb när jag ska iväg. Det kändes väldigt bra att ha bokat ett flyg och satt ett datum så jag kunde säga upp mig istället. Här i Norge har det varit väldigt otydligt med hur länge jag faktiskt kan jobba så detta gjorde att jag tröttnade och fick ta steget att säga upp mig.

Jag har med säkerhet den bästa tiden i mitt liv framför mig nu. Jag hoppas på att denna resan kommer kunna ge mig relationer med människor som lever lite mer för det de bara känner för och älskar att göra. 

Jag upplever att jag tycker allt är så jävla bra bara för jag har ett jobb. Men va fan, jobbet lever jag inte för att göra. Jobbet tvingar jag mig upp till varje morgon genom att påminna mig om varför jag gör det. (För att få en friare livsstil med så mycket som möjligt som avviker från en vanlig vardag som jag levt i nästan ett år nu känns det som. Men jag har stått mig på motorvägen, den ska ta mig till skyarna.

 
 
 

Detta är en bild ifrån helgen när jag flög till Stockholm för att gå BAS-kursen i fallskärmshoppning på Bosön. Var en kort vistelse i Sverige från fredag till söndag men helt klart värt varenda minut. På kursen var fallskärmshoppare från nord till syd. Finns inte ett roligare sätt att träffa människor på. Många likasinnade, alla från olika städer, energiska och allmänt häftiga människor från alla sorters yrken och åldrar.

Ser fram emot att få träffa så många som möjligt under sommaren igen. 

18 dagar till utresa. Håll i hatten!

 
 

RSS 2.0