"The proper function of a man is to live. Not to exist. I shall not waste my days in trying to prolong them. I shall live them.

30 dagar, sedan är det dags att få falla fritt igen.

Jobbatjobbatjobbat - Resaresaresa

Varje morgon jag åker till jobbet så räknar jag ner tills det bär av. Fy vad jag har längtat efter detta!
Jobbat 12 månader så mycket jag bara orkat och nu äntligen i början på mars händer det. Borta i USA ligger min fallskärmsrigg och väntar på mig sedan har jag bara möjligheter framför mig. Ska verkligen ta vara på varje dag denna sommaren så det blir så mycket downhill, slackline och fallskärmshoppning som bara möjligt.

Sluta inte drömma - 2015

Otroligt. Från att ha varit en ”fjortisblogg” så kommer jag nu ta tag i att skriva om resan till att rocka loss på riktigt. Fortfarande samma person men stora förändringar har faktiskt skett i mig och fått helt annat perspektiv på saker omkring mig, vad jag vill göra och mina egna intuitioner.

Sjukt vad ett mål kan vara drivande alltså. Det är helt galet.
Jag tänker på detta att under den tiden jag är ung så måste jag ta mig ut och utmana mig själv i alla de olika obekväma situationer som finns där ute. Tänja på alla gränser som finns måste ju ge en rätt schysst erfarenhet och självinsikt om vad som är möjligt och inte!? Här på internet sitter andra och lägger timtals att lägga tid på saker som i mina ögon verkar ganska tråkiga.

För mig är målet drömmen för att sedan måla en ny dröm med nya mål. Jag känner att förändringar i mina planer och annat inte gör det möjligt för mig att gå en 5 år utbildning. Om ett par år kanske det absolut är relevant, inte nu.

Att ifrågasätta sina drömmar tror inte jag är speciellt nyttigt även om jag tror att alla har gjort det någon gång. Det är då man får hitta tillbaka till sin inre glöd för att sedan hoppa på ”the rollercoaster” igen. För jävlar vilken kittlande känsla det är att vara på väg precis dit man vill.

Hur uppfyller man en dröm då? När jag tar mig till olika saker som jag drömt om så är det ju ingen milstolpe som säger att nu lever du din dröm. Så fort man är framme är det ju bara att fira och fortsätta i samma eller en annan riktning. Ju längre man kommer på vägen och mer erfarenhet man får desto fler filer blir det ju att köra i. Ingen säger att man ska köra i den vänstra filen som är så satans snabb om man bara känner för att njuta utav färden? Vi alla är olika i vad vi föredrar. Men att utmana sig själv känns mänskligt i ung ålder. Man har ju precis slitit sig fri från studier och andra saker för att göra precis vad man känner för.

Jag kommer försöka hålla mig ung och omogen så länge jag känner för det. Jag är fortfarande bara 20 år. För många år kvar att leva om jag inte lever.

RSS 2.0